WAT DOE IK?

I Am an Healthy skin expert, what is your superpower?

Your Healthy Skin Steps

Dit concept bestaat uit een aantal stappen om je mooiste huid en gezondste lichaam te krijgen.

Je kunt terecht voor alle onderdelen uit dit programma of je kunt kiezen uit alleen de onderdelen die voor jou van toepassing zijn.

Intake/update

Deze intake/update kun je altijd gratis plannen en  is voor iedereen, tijdens dit gesprek van 15 minuten gaan we kijken welke doelen jij hebt met je huid, je leefstijl en je gezondheid. Tijdens dit gesprek leg ik uit wat er allemaal mogelijk is en jij kunt kijken welke onderdelen je graag zou willen oppakken. Je kunt dit het hele jaar inplannen.

Bloedonderzoek

Door middel van diverse bloedonderzoeken (vingerprik) kunnen we een beter beeld krijgen wat er zicht afspeelt in het lichaam. Veel (huid)problemen, acne, eczeem, vroegtijdige veroudering, darmklachten, vermoeidheid, spierklachten, gewrichtsklachten, jeuk en pijn(tjes) kunnen ontstaan door bijv. tekorten in het lichaam van bepaalde mineralen, vitamines, voedingstoffen of juist een teveel van bepaalde stoffen. De EMB bloedtest is een hulpmiddel om (energetische) afwijkingen op te sporen.

Daarnaast kan ik een vetzuren onderzoek bij je doen, deze test meet op 11 verschillende vetzuren en op de verhouding omega 3/omega 6. Deze test maakt het inzichtelijk hoe het met de permeabiliteit van de celwand staan, hoe de verhouding omega 3: omega 6 is en hoeveel van welke vetzuren er aanwezig zijn in het bloed. Deze uitslag kan inzichtelijk maken waar bepaalde klachten vandaag komen. Uit ervaring weet ik dat bijna iedereen met onstekingen, acne en eczeem een hoog tekort aan omega 3 heeft.  Je kunt hier meer over lezen in het document Bloedonderzoek.

Producten

In de praktijk werk ik met verschillende merken, aan de hand van doelen, klachten en wensen bepalen we met welk merk we gaan werken om jouw doelen, klachten en wensen te bereiken.

Het is noodzakelijk om naast de behandeling in de salon, de producten ook thuis te gebruiken. Zonder deze combinatie kunnen we niet het gewenste resultaat bereiken…

Je kunt het zo zien: Product is 1, behandeling is 1 en samen maakt 3.

Wil jij advies over de juiste producten voor jou huid? Samen kijken we welke producten voor jou geschikt zijn, en binnen jouw budget passen.

Behandelingen

De behandelingen zijn gericht op jouw huidtype, huidconditie en behoeftes. Iedere behandeling wordt er gekeken naar de conditie van de huid op dat moment. Ook kun je kiezen met welk merk je behandeld wilt worden, standaard is dit met Spa Salonne Pro, maar ook Skeyndor en Dermalogica zijn mogelijk.

De prijzen van de behandelingen vind je terug in de prijslijst

Suppletie

Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat huidverbetering niet alleen van buitenaf mogelijk is, maar juist van binnenuit aangepakt moet worden. Als de binnenkant niet op orde is zie je dit aan de huid. Ontstekingen, eczeem, pukkels, rimpels, lijntjes…. Gedeeltelijk zijn deze oorzaken genetisch en extern maar een groot gedeelte van deze klachten zijn een oorzaak van interne problemen. Denk aan tekorten van vitamines, mineralen, maar ook vooral aan een hormonale disbalans.

Suppletie kan een hoop huid en lichamelijke klachten ondersteunden en verminderen. Samen kijken we welke suppletie voor jou geschikt kan zijn om je beter te voelen en je daardoor er beter uit te laten zien.

Ook kan ik kijken naar je huidige supplementen. Helaas mag er van alles aangeboden worden, deze suppletie doet  je lichaam soms meer kwaad als goed. Denk aan verontreinigde visolie of een multivitamine boordevol opvulstoffen. Laat je voorlichten door mij en maak de betere keuzes binnen jouw budget. In de praktijk werk ik met o.a. Alka, Orangefit, Zinzino, Vitakruid en Sckins.

Leefstijl, voeding & hormonale balans

Last but not least, je gezondheid en het uiterlijk van jouw huid valt of staat met de juiste leefstijl, voeding en hormonale balans.

Je huid is de zichtbare sluitpost van alles wat er in jouw lichaam gaande is, gezonde voeding en daardoor je lichaam verzorgen met de juiste voedingstoffen, vitamines en mineralen zijn de basis van jouw gezondheid. Jouw huid is afhankelijk van hoe jij er mee omgaat. Wat je eet, wat je drinkt, je hormonale balans, hoe je je huid verzorgt. Het is niet 1 knop, maar tientallen knoppen waar we aan kunnen draaien om het te perfectioneren.

In de praktijk werk ik met diverse leefstijl en voedingsprogramma’s, zoals de Reset je Hormonen methode, mijn zelf ontwikkelde Happy Healthy Challenge, een 10daagse Vegan Detox en een 7 daags Fatburning programma. Samen kijken we naar wat voor jou het meest geschikt is.

Ook kan ik je helpen om naast huid, puur lichamelijke doelen te bereiken, wil jij voor de zomer 5 kg kwijt of wil je van je eeuwige vermoeidheid af? Heb je iedere maand last van hormonale klachten, en/of PMS? Ik wil jou hier graag bij helpen en begeleiden.

Begin jij met mij aan jouw HEALTHY (SKIN) STEPS??

Graag hoor ik welke onderdelen jij wilt aanpakken en waar ik jou bij mag helpen..

 

KEnnismakingsbehandeling 

Als je voor het eerst komt plan ik altijd 75 minuten vrij in de agenda. De intake duurt ongeveer 15 minuten. Je krijgt voor de eerste behandeling een formulier per email, ik wil je vragen om deze in te vullen voor je eerste bezoek. Na de intake krijg je een kennismakingsbehandeling met het merk wat voor jou geschikt is van ongeveer 45 minuten, na de behandeling krijg je een vrijblijvend huidverzorgingsadvies voor thuis met een startset t.w.v. € 49.95

  • Reset your Skin Leefstijlformulier 
  • Intake 
  • Behandeling 45 minuten
  • Advies & vervolgbehandeling inplannen

Kennismakingsbehandeling 90 minuten €75