OMEGA3 EN JOUW GEZONDHEID

Waarom heb jij Omega3 écht nodig?

 

“IK EET 2X IN DE WEEK VIS, DAT IS TOCH VOLDOENDE?” DIT ANTWOORD KRIJG IK REGELMATIG VAN DE MENSEN DIE IK HELP, ALS IK ZE VRAAG OF ZE EEN GOEDE DOSIS OMEGA3 ALS AANVULLING GEBRUIKEN. HELAAS IS DAT NIET VOLDOENDE OM GENOEG OMEGA3 IN JE LICHAAM OP TE BOUWEN EN ERVOOR TE ZORGEN DAT JE GEEN OVERSCHOT VAN OMEGA6 IN JE LICHAAM KRIJGT..

 

Om voldoende Omega3 binnen te krijgen via je voeding, zou je dagelijks 4 in het wild gevangen haringen moeten eten. Ik ken niemand die dit dagelijks doet… Daarom wil ik je meer vertellen over de voordelen van Omega3 voor jouw gezondheid.

 

WAAR ZORGT OMEGA3 NU VOOR?

Wat doet Omega3 voor jouw lichaam?

  • Voorkomt ontstekingen.
  • Voorkomt vage pijntjes en vage klachten.
  • Zorgt voor een mooie huid.
  • Verlaagt risico op hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer, artritis, hersenbloedingen en andere ziektebeelden.
  • Je bent helderder in je hoofd.
  • Meer energie.
  • En voor mij een belangrijke: het is een mega goede ondersteuner bij hormonale klachten, zoals stemmingswisselingen, opvliegers en menstruatieklachten.
  • Betere opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen.

HEB JIJ OMEGA3 NODIG?

Ervaar jij vage klachten?

 

Naast Omega3 bestaat er ook Omega6. Dit zijn eigenlijk de ongezonde vetten die je vindt in brood, koek, frituur en ander geproduceerde voeding. Indien je dit regelmatig eet zonder Omega3 aan je menu toe te voegen, dan heb je een verstoorde vetzurenbalans. Dit kan leiden tot diverse gezondheidsproblemen, vage klachten, pijnlijke gewrichten of ziekten. Wil jij een goede omega 3 aan je dieet toevoegen? Klik HIER...

Ervaar jij nu hormonale disbalans, vermoeidheid, ontstekingen, regelmatig ziek zijn, geen concentratie, moeite met afvallen en zit je niet lekker in je vel? Test dan eens of jij een goede vetzurenbalans hebt én begin om een hoogwaardige dosis Omega3 te gebruiken. Wil jij meer weten hoe zo'n test werkt? Klik hier.. 

 

Heb jij kinderen of ben je zwanger?

Omdat Omega3 zo ontzettend belangrijk is ook voor onze hersenen, raad ik iedereen aan dit preventief te gebruiken. Het is ook zeker goed voor je kinderen en voor de voor een optimale ontwikkeling van de hersenen en gezichtsvermogen van het ongeboren kind. Vooral vanaf het derde trimester van de zwangerschap tot het 2e levensjaar van het kind is een voldoende omega-3 inname belangrijk voor deze functies.