Gezondheids balans test 

In de cellen worden weefselhormonen gemaakt, deze hormonen zijn verantwoordelijk voor o.a. bloedstolling, vruchtbaarheid, gezondheid van je huid, opname en afgifte van vitamines/mineralen, de vatbaarheid voor ziekten en ontstekingsgevoeligheid.

 

Weefselhormonen worden gemaakt uit essentiële vetzuren zoals omega 3 en omega 6. Essentieel wil zeggen dat we ze niet kunnen aanmaken maar binnen moeten krijgen uit onze voeding of balance oil+.

 

Een gemiddeld westers eetpatroon bevat veel verzadigde vetzuren, teveel omega 6 en te weinig omega 3. Daardoor raakt je vetzuren balans uit balans met vervelende gevolgen. Bij een tekort aan omega 3 vetzuren worden er niet voldoende weefselhormonen aangemaakt, de celwanden verharden waardoor afvalstoffen minder goed afgevoerd worden en voedingsstoffen minder goed opgenomen kunnen worden. Hierdoor ontstaat een hormonale disbalans en liggen allerlei gezondheidsproblemen op de loer.

 

Heb jij huidproblemen zoals Acne? In de praktijk heb ik zeer goede ervaringen met het verminderen van ontstekingen d.m.v. een hoge dosering omega 3 (EPA)

 

Welke inzichten geeft een Balans test? 

De Zinzino Balans Test geeft de volgende inzichten:

* De balans omega6 : omega3

* De afweerwaarde

* Omega 3 index

* De vloeibaarheid van je celmembraan

* Archidonzuur index

* Verzadigde zuren

* Omega 9

* Omega 6

* EPA

* DHA

Gebruik je nu al een omega 3 product? Dan is het nog interessanter om te testen. Hoe goed werkt je huidige product voor jou? We raden aan om na het starten met de BalanceOil+ na 4 maanden te hertesten zodat je de resultaten kunt vergelijken. 

Klik hieronder op de button om een afspraak te plannen.

 

KOSTEN : €109,00

-Intake

-Afname bloed d.m.v. vingerprik

-Nabespreken (dit kan ook online)

BALANS TEST € 109,-