Lieke Lap

"Patricia is een zeer enthousiaste en professionele dame. Als schoonheidsspecialiste werkt ze nauwkeurig en tijdens het behandelen vertelt ze je over wat ze doet, hoe het er met je huid voor staat en wat je zou kunnen doen of qua producten zou kunnen gebruiken om je huid te verbeteren. Het gebruik en advies van haar producten is een onderdeel van de behandeling die ze geeft. Dit advies geeft ze om thuis ook aan de slag te gaan met het verbeteren van jouw eigen huid. Ze wil graag dat klanten ook de producten thuis ook gebruiken maar geeft dit advies vrijblijvend. Ik stimuleer haar om hier juist meer op te focussen, mijn huid is aanzienlijk verbeterd. Ze heeft altijd persoonlijke aandacht en interesse voor je en geeft je altijd handige tips en tricks mee!" 

Coby 

"CARE staat voor een professioneel, ontspannen, kwaliteit, warm en zeer klantgericht. 1x per 8 weken kom ik hier voor een ontspannen behandeling voor mijn lichaam en geest. Ik kom hier graag voor een gezondere huid en een stukje ontspanning. Het is altijd fijn om met een enorme boost en opgeknapte huid als nieuw de deur uit te lopen."

 

Stephen Steijer

“Patricia is voor mij het toonbeeld van iemand die met enthousiasme en passie haar werk doet en proactief advies geeft. Daarnaast is zij een zeer warm persoon met een luisterend oor. Iedere behandeling wordt er gekeken naar de huidige conditie van mijn huid en krijg ik advies hoe de huid thuis te verzorgen. Een ervaren specialist"

 

Martine

“Zo’n 4 jaar geleden ben ik bij Schoonheidssalon Care terechtgekomen. Het eerste dat mij opviel was de professionele aanpak en de doortastende aanpak van Patricia. Er werd een plan van aanpak gemaakt speciaal voor mijn huid. Elke behandeling weer kijkt Patricia goed waar mijn huid behoefte aan heeft en stemt haar behandeling daarop op af. De professionele aanpak en de hartelijkheid van Patricia geven mij een heerlijk ontspannen gevoel en zorgen dat ik er met mijn drukke leven weer tegen kan.”

 

Wil Douw

“Ik ben al klant vanaf het begin van de salon van Patricia. Het is heerlijk om voor een behandeling naar de Salon Care te gaan. De zeer professionele behandeling is een weldaad voor geest en lichaam.