UITLEG KUUR

Om resultaat te krijgen en de positieve effecten te merken is het raadzaam om de Balance Oil+ in kuurvorm te gebruiken. Een kuur is de meest voordelige optie. Je kunt er voor kiezen om een kuur met of zonder balance testen te kopen. Zonder testen is de kuur €314,-. Je ontvangt dan een kuur voor 9maanden + 2reisflesjes van 100ml. Een kuur MET 2 balance testen om voor en na de kuur te testen bestel je HIER.... de kosten inclusief 2 testen zijn €395,-

Je kunt de testen zelf afnemen of ik kan dit voor je doen hier in de praktijk. De uitslag bespreken we hier in de praktijk of telefonisch. 

UITLEG BALANCE TEST

Krijg een uniek inzicht in de Omega 6:3 balans van je lichaam en bekijk gepersonaliseerde “Voor" en "Na” BalanceTest resultaten. Gebruik vervolgens Zinzino BalanceOil, een hoogwaardige mix van natuurlijke visolie met veel Omega 3 (EPA + DHA), olijfpolyfenolen en vitamine D3 ter bescherming tegen oxidatie van cellen en past de Omega 6:3 balans van je lichaam aan, wat de normale hersenfunctie, hartfunctie en het immuunsysteem ondersteunt. Je kunt deze LOSSE test bij mij doen voor €109,- inclusief een uitgebreide uitleg, telefonisch of hier in de praktijk.

UITLEG ABONNEMENT

Om resultaat te krijgen en de positieve effecten te merken is het raadzaam om de Balance Oil+ in kuurvorm te gebruiken. Een abonnement is altijd minimaal 6 maanden. Je ontvangt een startpakket met 2 flessen van 200ml en 2 reisflesjes. Hierna betaal je maandelijks €36,- en 1x per twee maanden wordt de balance oil naar je opgestuurd. Het abonnement is na 6 maanden maandelijks opzegbaar. Ik adviseer om vooraf en na 6 maanden een balancetest te doen zodat je weet waar je staat als je begint en hoe je celgezondheid na 6 maanden is. Een abonnement inclusief 2 testen kun je HIER.. bestellen. Met testen is het startpakket €179,- inclusief een uitgebreide uitleg telefonisch of hier in de praktijk.