ReSET JE HORMONEN & SKIN

Veel vrouwen ervaren een hormonale disbalans, dat betekent dat je hormonen uit balans zijn. Dit kan klachten geven als : acné, weinig energie, moeite met afvallen, stemmingswisselingen, regelmatig hoofdpijnklachten of migraine, rugpijn, vermoeidheid, minder zin in seks, depressiviteit, prikkelbaarheid, slaapproblemen, moeilijkheden om zwanger te raken (PCOS).

 

Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat kan beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn! Met de reset je hormonen methode gaan we zorgen dat jij weer lekker in je vel komt!

 

Als je hormonen uit balans zijn is dit zichtbaar en voelbaar. Als huid,- leefstijl,- en hormoonexpert kan ik jou helpen om weer in balans te komen wat zichtbaar is aan je huid en voelbaar in geest en lichaam. 

 

Tijdens onze intake bespreken we je klachten en gaan we samen aan de slag om weer lekker in je vel te komen. In 10 weken gaan we aan de slag en zijn er diverse contact momenten om bij te sturen zodat jij een goed resultaat zult ervaren. 

 

Je krijgt meer energie, minder behoefte om te snaaien en snoepen, geen hoofdpijn meer, meer zin in seks, je voelt je blijer, gaat lekkerder slapen EN je ziet er goed uit! Je huid zal gaan stralen en je komt lekkerder in je vel te zitten.

 

De reset je hormonen methode is GEEN DIEET, je leert een nieuwe leefstijl aan, waarbij je leert wat gezonde voeding is en je krijgt veel tools om je nieuwe leefstijl blijvend toe te passen volgens het 80/20% model. Je gaat je 80% je aan de richtlijnen houden en je mag 20% invullen aan wat voor jou je guilty pleasures zijn. 

 

Wat krijg je? 

 

  • 10 lessen in 10 weken voor een gezond en slank lichaam zonder te diëten

  • 10 complete weekmenu’s met ontbijt, lunch en diner, makkelijk te bereiden

  • Iedere week een kant-en-klare boodschappenlijst

  • 1 op 1 coaching, (intake 90minuten, 2x 30 minuten coaching online of live, afsluitend gesprek)

  • Life Time toegang tot de Facebook groep

  • BONUS: Hoe wordt je een vetverbrander?

  • BONUS: 3 daagse detox 

  • WERKBOEK inclusief receptenboek

 

KOSTEN 10 WEKEN RJH : €397,-

DE CEL GEZONDHEIDSTEST

Wil jij weten hoe het met je gezondheid staat op celniveau? Graag doe ik dan bij jou een celgezondheidstest. Deze test meet op 11 vetzuren en maakt veel duidelijk over hoe het met de gezondheid van je cellen staat. Lees hier verder....

 

-Intake

-Afname bloed d.m.v. vingerprik

-Nabespreken (dit kan ook online)

KOSTEN CG-TEST : €109,00